Advokat i Bergen

Advokatfirmaet Kyrre ANS ble etablert i 2003, og har siden den tid opparbeidet oss et solid renommé i bransjen, Over tid har vi bygget opp en solid kundemasse i Bergensområdet. Vårt firma består i dag av elleve advokater, en advokatfullmektig og to advokatassistenter. To av advokatene har møterett for Høyesterett. Kontorene våre er lokalisert i Strandgaten, sentralt i Bergen.
Har du behov for en advokat i Bergen og omegn? Vi har bestandig en advokat som står klar for å hjelpe deg. Kontakt oss her!

Vi kan bistå deg på følgende områder:

arb

Alminnelig forretningsjus, skatterett og selskapsrett

sign

Arbeidsrett

ekspr

Ekspropriasjon og skjønn

fam

Familie, arv & skifte

eiendom

Fast eiendom

arv

Gjeldsforhandling og konkurs

legat

Legatbestyrelse

gdpr

Immaterialrett

off

Offentlig rett/Forvaltningsrett

sikker

Personvern og GDPR

fag

Prosedyre

Hvorfor velge oss?
Det er ikke enkelt å velge hvilken advokat eller firma som skal representere nettopp deg i eventuelle saker og konflikter. De fleste klienter ønsker å etablere et godt tillitsforhold til sin advokat, samtidig som man er sikre på at advokaten innehar bunnsolid kompetanse, og et tilfredsstillende etisk verdigrunnlag. Ikke minst er det også viktig at klienter får den oppfølgingen som kreves, for å ytterligere forsterke at man har valgt riktig advokatfirma.
Spesialiserte advokater
Hos oss er den enkelte advokat spesialisert innenfor ett eller flere praksisområder, noe som gir de beste forutsetninger for kvalitetsmessig god rådgivning og positive resultater for oppdragsgiverne.
law
Bistand til alle grupper
Vi yter juridisk bistand på de fleste rettsområder til bedrifter og næringsdrivende, kommuner og andre offentlige instanser. I tillegg yter vi bistand til privatpersoner, særlig i saker knyttet til fast eiendoms rettsforhold, skifteoppgjør og arbeidsrett.
i-found-evidence-here-JR4DK9C
closeup-of-lawyer-or-executive-signing-a-contract-PK4B7831
God advokatskikk
Vi i Advokatfirmaet Kyrre ANS legger vekt på å gi våre klienter effektiv og sikker bistand, med ivaretakelse av de etiske standarder som gjelder for advokatvirksomheter.
close-up-of-a-lot-of-law-reports-in-library-PB96F8F
Løsningsorienterte
Vi ønsker å være løsningorienterte, fordi det oftest fører til gode resultater for våre oppdragsgivere. Kan frivillige løsninger ikke føre frem, vil vår bistand være preget av besluttsomhet og effektivitet.
Ta kontakt i dag

Ønsker du bistand fra en advokat i vårt firma?