Hopp til hovedinnhold

Jobb hos oss

Vi er alltid på jakt etter flinke advokater og advokatfullmektiger. Oppdragsmengden er økende, og vi er interessert i kandidater innen de fleste rettsområder. Hos oss er det stor tilgang til prosessoppdrag, og du vil være med å forme din egen arbeidshverdag. Vår filosofi er at de beste hodene leverer arbeid av høy kvalitet når de kan støtte seg på kloke og omtenksomme kolleger.

Jon Magnus Hellevik

Senioradvokat

Et sterkt fagmiljø, hyggelige mennesker og et fravær av «spisse albuer» er nok det jeg setter mest pris på i Kyrre. Firmaet er opptatt av å ivareta klientenes interesser både juridisk og kommersielt. Jeg kommer fra et større advokatfirma, og opplever Kyrre som blant de beste både på kompetanse og kvalitet. Det er likevel særlig arbeidsmiljøet i Kyrre jeg må trekke frem som særegent.

Ledige stillinger

    Åpen søknad

    Vi har for tiden ingen stillingsutlysninger, men send oss gjerne en åpen søknad!

    Send e-post

Janne Christina Landås

Advokat

Noe av det jeg liker best med å jobbe i Kyrre er det sterke fagmiljøet, kombinert med den rause kulturen og de fine folkene. Den unike Kyrre-kulturen gir rom for stor faglig utvikling, samtidig som man kan ha en sunn balanse mellom jobb og fritid.

Vil du være trainee hos oss?

Finn ut hvordan advokathverdagen er, og se hvorfor Kyrre er byens beste arbeidsplass.

Søk på stilling som trainee

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Kyrre?

Da kan du snakke med en av oss:

Vi vil gjerne høre fra deg!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt og hjelper deg videre.